DEN INDRE DRIVKRAFT

Når elitesportsfolk har succes er det fordi de har haft et mål, et brændende ønske om at nå dette mål, samt viljen til at yde de indsatser, det har krævet at opnå succesen. Elitesportsfolk ved også, at det er nødvendigt at bryde dårlige vaner og fokusere energien på konstant at blive bedre.

Det er nøjagtig det samme når virksomheder ønsker at opnå bedre resultater. Her handler det om, at medarbejderne forstår, accepterer og motiveres af målet. Ligesom hos elitesportsfolk er medarbejdernes indre drivkraft essentiel for at opnå succes.

Verden er fuld af talentfulde sportsfolk der aldrig har opnået succes, ligesom mange virksomheder har haft den rigtige strategi men aldrig har opnået de ønskede resultater. Resultater kræver action, denne action kommer indefra, så i begge tilfælde er manglende indre drivkraft ofte en stor del af årsagen

Hos INNER ACTION arbejder vi med at tænde den indre drivkraft og har fokus på at få individet med. Sammen sætter vi mål og identificerer hvilke indsatser det kræver at opnå excellente resultater. Udviklingsforløbet tilpasses således at organisationen, teamet eller det enkelte individ får det optimale udbytte.