Teambuilding – United Railways & Trusted Partner

Boost teamets performance og arbejdsglæde. Vælg mellem vores 2 absolut mest populære teambuilding-aktiviteter, hvor der er fokus på trivsel, samarbejde og bundlinje.

Vi kalder det “PLAYFULL LEARNING”.

 

Forestil dig et team, der er så fokuseret og engageret i at nå det fælles mål, at de overvinder alle udfordringer.
Forestil dig et team, der vidensdeler, tænker kreativt og leverer – selv under stort pres.
Forestil dig et team, der kommunikerer med en tillid og respekt. En tillid og respekt, der gør teamet i stand til selv at løse potentielle konflikter.
Forestil dig et team, hvor alle tager ansvaret for både resultater og arbejdsglæde.

Forestil dig, at det er virkeligheden i din organisation og forestil dig, hvilke resultater I kan opnå – sammen.

High Performance Teams – Teambuilding mod mål og relationer

Hos INNER ACTION har vi stor erfaring og succes med at skabe High Performance Teams. Vi booster motivation og arbejdsglæde via vores gennemtestede koncepter, og kombinerer det med din virksomheds udfordringer og specifikke ønsker.

Og nu fejrer vi åbningen af Danmark med et godt tilbud på teambuilding – enten fysisk eller virtuelt, idet vi allerede har opnået solide resultater med at gennemføre vores Teambuildingaktivitet Trusted Partner virtuelt – jeps, du læste rigtigt: Virtuel teambuilding i en grad, så du næsten føler, at du er der.

 

Men lad os begynde med en ægte klassiker – United Railways: Her er det blevet besluttet at bygge en fælles jernbaneforbindelse fra den nordlige til den sydlige del af Sydøstasien. Direktøren for de forende jernbaner har udvalgt dig og dit team af eksperter til at bygge den del af jernbanen, der løber igennem jeres land.

United Railways er en spændende, praktisk projektsimulering, der giver deltagerne mulighed for at opleve og reflektere over deres evne til at skabe resultater sammen.

United Railways kan selvfølgelig skræddersys til at passe til din organisations aktuelle og specifikke behov, udfordringer og fokusområder, og vi forbinder læringen med de daglige arbejdssituationer. Sammen vil vi på dagen diskutere, hvordan vi kan optimere teamwork, kommunikation og adfærd, når vi kommer tilbage i virksomheden.

 

 • SILOER – Nedbrydning af siloer i organisationen
 • MÅL – Fælles mål og klar målsætning
 • TAL SAMMEN – Effektiv kommunikation og planlægning
 • RESSOURCER – Samarbejde på tværs af virksomheden

Vi I en tur dybere i rollespillet og tilbage i tiden? – tilbage til dengang, hvor Skotland var kendetegnet ved at være et stammesamfund, hvor hver klan klarede sig selv og kun sjældent havde kontakt med de andre klaner, så er det Trusted Partner, du skal vælge.

Vi er i Skotland 1413 – Dengang du var afhængig af, om årets høst var god eller dårlig. Du var ligeledes altid i fare for at blive angrebet af større klaner, der kunne komme og tage alt, hvad du og dine havde slidt og slæbt for at opbygge. Det var en hård tid og næsten ingen havde overskud til at opdyrke nye marker, udvikle eller nytænke.

Nu er klanerne vokset, og der er mange flere munde at mætte. Med andre ord er der nu behov for at finde måder at optimere den daglige drift og samhandel mellem klanerne på. Klanernes ældste kan fortælle om en gammel, glemt tradition, hvor klanerne mødtes hvert år for at dyste om hvem, der var Skotlands bedste købmænd.

…Det er her, vi starter…

Trusted Partner er et medrivende og realistisk kommunikationsspil, hvor alle engageres i en fælles mission om at skabe de bedste resultater og opbygge stærke relationer.

Trusted Partner kan selvfølgelig skræddersys til at passe til din organisations aktuelle og specifikke behov, udfordringer og fokusområder, og vi forbinder læringen med de daglige arbejdssituationer. Sammen vil vi på dagen diskutere, hvordan vi kan optimere teamwork, kommunikation og adfærd, når vi kommer tilbage i virksomheden.

 

 • TILLID – Fællesskab og gensidig tillid
 • FÆLLES MÅL – Fælles mål på tværs af georgrafi og organisation
 • KUNDEFOKUS – Resultater med kunden som aktiv samarbejdspartner
 • RELATIONER – værdi og opbygning af langvarige ralationer eksternt og internt

Hvorfor virker PLAYFULL LEARNING SÅ GODT?

Når din virksomhed samles med INNER ACTION er målet at skabe værdi, og formålet med enhver uddannelse er i sidste ende at ændre adfærd – Playful Learning kan optimere dit udbytte!

Vores erfaring er, at det er vigtigt at tilføre et teoretisk fundament, men for at optimere indlæringsprocessen anvender vi simuleringer, der giver deltagerne mulighed for at afprøve teorien i ”Tænkt Praksis” – en praksis, de kan genkende fra hverdagen. Simuleringer og teambuilding er ekstremt effektive, når deltagerne bliver udfordret på at anvende den nye læring med det formål at opnå et bedre resultat, end de var i stand til før.

Playful Learning kan være forskellen mellem passiv viden og en værdiskabende adfærdsændring.

“Dét, der gør INNER ACTIONs koncept unikt, er, at de hæver sig over niveauet for klassisk teambuilding. Det er ikke bare tant og fjas eller en sjov dag i skoven – det er aktiv, legende læring med fokus på refleksion.

Der er altid sat tid af til sidst, hvor vi forholder os til, hvilke mønstre vi har lagt mærke til hos os selv i aktiviteten. Derefter trækker vi paralleller til hverdagen i virksomheden og identificerer, hvad vi med fordel kan gøre endnu bedre.

Senest indgik vi konkrete samarbejdsaftaler og udarbejdede interne kontrakter om, hvordan vi bedre kunne servicere og hjælpe hinanden på tværs i organisationen, og det har efterfølgende vist sig at være effektivt og værdifuldt.”

Lars Andreasen,

koncerndirektør, SE

  Kontakt os

  Du er også meget velkomen til at kontakte Partner Claus Lehmann direkte på + 45 29 608 609

  INNER ACTION TIPS & TOOLS

  Tilmeld dig INNER ACTION best TIPS & TOOLS samt INNER ACTION monthly TIPS & TOOLS og få gratis inspiration til dig og dit team.

  Du er nu tilmeldt INNER ACTION TIPS & TOOLS - vi skriver snart til dig

  Signup toINNER ACTION BEST TIPS & TOOLS

  Make sure you are updated by subscribing to our BEST TIPS & TOOLS

  You have Successfully Subscribed!