UDNYTTE FORSKELLIGHED OG RESSOURCER

Teamets evne til at udnytte hinandens Forskellighed & Ressourcer optimalt:

Et High Performance Team er kendetegnet ved at en gruppe mennesker med forskellige roller, talenter og færdigheder samarbejder og tager ansvar for at nå et fælles mål. Det stiller store krav til hvordan teamet forstår og udnytter hinandens Forskellighed og Ressourcer optimalt.

Hos INNER ACTION er vi certificerede i de fleste persontype værktøjer og har vi stor erfaring og succes med at facilitere workshops der styrker deltagernes indsigt i egne præferencer, styrker og udviklingsområder. Men, en forudsætning for at udnytte hinandens forskellighed optimalt er indsigt i samt respekt for andres præferencer og styrker.

Vi udarbejder og bearbejder både individuelle profiler og teamprofiler i spændende sessioner, som hjælper teamet med at performe bedre hurtigere…

Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer med at performe bedre hurtigere…

Nedenfor kan du se nogle af vore mest populære aktiviteter:

 

  • Psykologisk indsigt på High Performance Teams
  • Spillerprofiler på Teamet (Gruppedynamik)
  • Persontype workshops
  • Maximize

 

Kontakt os hvis du har lyst til at høre, hvordan vi kan hjælpe dit team til at udnytte hinandens Forskellighed & Ressourcer optimalt!

 

INNER ACTION TIPS & TOOLS

Tilmeld dig INNER ACTION best TIPS & TOOLS samt INNER ACTION monthly TIPS & TOOLS og få gratis inspiration til dig og dit team.

Du er nu tilmeldt INNER ACTION TIPS & TOOLS - vi skriver snart til dig

Signup toINNER ACTION BEST TIPS & TOOLS

Make sure you are updated by subscribing to our BEST TIPS & TOOLS

You have Successfully Subscribed!