SAMARBEJDE, ANSVAR OG FÆLLES MÅL

Hos INNER ACTION definere vi et High Performance Team som, en gruppe mennesker der Samarbejder og Tager ansvar for at nå et Fælles mål.

Vi har stor erfaring og succes med at designe, gennemføre og implementere løsninger der disse områder og som giver varig effekt. Lad os tage en snak om hvordan vi kan styrke samarbejdet og booste både arbejdsglæde og resultaterne hos jer.

Nedenfor kan du se nogle af vore mest populære Teamaktiviteter:

 

  • High Performance Teams
  • United Railways
  • Trusted Partner
  • Euphoria

 

Kontakt os hvis du har lyst til at høre, hvordan vi kan hjælpe dit team til at samarbejde og Tage ansvar for at nå et Fælles mål.

Dét, der gør INNER ACTIONs koncept unikt, er, at de hæver sig over niveauet for klassisk teambuilding. Det er ikke bare tant og fjas eller en sjov dag i skoven – det er aktiv, legende læring, med fokus på refleksion. Der er altid sat tid af til sidst, hvor vi forholder os til, hvilke mønstre vi har lagt mærke til hos os selv i aktiviteten. Derefter trækker vi paralleller til hverdagen i virksomheden og identificerer, hvad vi med fordel kan gøre endnu bedre. Senest indgik vi konkrete samarbejdsaftaler og udarbejdede interne kontrakter, om hvordan vi bedre kunne servicere og hjælpe hinanden på tværs i organisationen, og det har efterfølgende vist sig at været effektivt og værdifuldt.

Lars Andreasen, koncerndirektør, SE 

INNER ACTION TIPS & TOOLS

Tilmeld dig INNER ACTION best TIPS & TOOLS samt INNER ACTION monthly TIPS & TOOLS og få gratis inspiration til dig og dit team.

Du er nu tilmeldt INNER ACTION TIPS & TOOLS - vi skriver snart til dig

Signup toINNER ACTION BEST TIPS & TOOLS

Make sure you are updated by subscribing to our BEST TIPS & TOOLS

You have Successfully Subscribed!