Mød INNER ACTIONs trainere

Vi er kompetente individualister med solid erfaring fra erhvervslivet.

 

Elitesportsfolk har succes, fordi de har et mål og et brændende ønske om at nå dette mål. Herudover har de viljen til at yde de indsatser, det kræver at opnå den succes, de ønsker. Elitesportsfolk ved også, at det er nøvendigt at bryde dårlige vaner og fokusere energien på konstant at blive bedre.

Det er nøjagtig det samme, der skal til, når virksomheder ønsker at opnå bedre resultater. Her handler det om, at medarbejderne forstår, accepterer og motiveres af målet. Ligesom hos elitesportsfolk er medarbejdernes indre drivkraft essentiel for at opnå succes.

Hos INNER ACTION arbejder vi med at tænde den indre drivkraft, og derfor har vores trainere fokus på at få individet med. Sammen sætter vi mål og synliggør samtidig de indsatser, det kræver at opnå excellente resultater.

Udviklingsforløbet tilpasses naturligvis således, at organisationen, teamet eller det enkelte individ får det optimale udbytte.

 

CLAUS LEHMANN

CEO, Communication & Learning specialist

Claus er direktør, motivator, speaker, underviser og læringsekspert i INNER ACTION. Han er passioneret omkring at skabe dynamiske læringsmiljøer – læringsmiljøer, der tænder gnisten og optimerer udbyttet for de teams, medarbejdere og ledere, han dagligt står overfor.

Han er en engageret og erfaren underviser med en bred erfaring fra elitesporten og erhvervslivet. Udover at have spillet professionel basketball, har han en baggrund som leder i restaurationsbranchen, salgschef i forsikringsbranchen, international uddannelseskonsulent og Global Trainer hos LEGO.

Hos LEGO skrev han en manual med det formål at sætte fokus på Playful Learning i uddannelser overalt i virksomheden. Her har Claus fortsat sit fokus – at skabe legende læringsmiljøer.

I 2004 grundlagde han INNER ACTION, og han har siden planlagt, udarbejdet og implementeret globale træningsforløb, faciliteret organisationsændringer, boostet energien og styrket kompetencerne hos både medarbejdere og ledere i mange, spændende virksomheder nationalt og internationalt.

GUNHILD RØY

sr. Partner, Projectspecialist & Executive coach.

Gunhild er en erfaren og usædvanlig kompetent facilitator, coach og mentor med stor psykologisk indsigt. Hun faciliterer forandrings- og trivselsprocesser med stor professionalisme og integritet. Hendes evne til at observere og adressere både hensigtsmæssig og uhensigtsmæssig adfærd hos teams og individer er utrolig motiverende samtidig med, at det sikrer et værdifuldt og personligt udbytte for deltagerne.

Hun har en baggrund som bygningsingeniør med 10 års erfaring som projektleder i både nationale og internationale virksomheder, hvor hun har etableret, opbygget, ledet og motiveret adskillige tværfaglige projektteams bl.a. hos LEGO, hvor hun udviklede en projektmanual.

Hos INNER ACTION arbejder Gunhild som underviser, mentor og coach inden for talentudvikling og projektlederuddannelser samt som facilitator på forandrings- og trivselsprojekter. Derudover coacher hun både medarbejdere, projektledere og topledere.

LARS EGSVANG

sr. Partner, Sales & Leadership specialist.

Lars er en engageret, energisk og humørfyldt underviser, der brænder for at bidrage til udviklingen af mennesker gennem træning og coaching. Han tror på, at alle, med energi og vilje, kan inspireres og hjælpes til endnu bedre resultater – uanset på hvilket niveau man arbejder på i en organisation.

Han har stor erfaring med salg, markedsføring og ledelse fra en bred vifte af brancher og han har tillige mange års succesfulde resultater som Salgs- og Marketingdirektør. Lars er aktiv i private virksomheders bestyrelser, i flere tilfælde som formand.

Hos INNER ACTION underviser og coacher han ledere, sælgere og medarbejdere – både i private og offentlige virksomheder inden for hans kernekompetencer, som er teamudvikling, salg og ledelse. Du vil opleve Lars som direkte, vedholdende og nysgerrig efter at finde de rette veje for de personer eller teams, han arbejder med.

JESPER HINTZ JENSEN

sr. Konsulent, Coach & Facilitator, LEGO serious play specialist.

Jesper er en engageret og erfaren underviser, facilitator og coach. Hans store menneskelige indsigt giver ham en værdsat evne til at møde deltagerne på ethvert niveau, samt give dem præcis og værdifuld sparring og feedback. Han drives af at udvikle medarbejdere, ledere og teams gennem facilitering, uddannelse og coaching.

Han har en baggrund som ingeniør, coach og facilitator med en solid erfaring som leder i danske og internationale virksomheder. Jesper har bl.a. arbejdet som arbejdsmiljøchef og HR-partner hos LEGO med fokus på udvikling af medarbejdere, ledere og teams.

Jesper er certificeret facilitator i “LEGO SERIOUS PLAY” metoden, og han har siden 2008 designet og gennemført succesfulde “LEGO SERIOUS PLAY” workshops for private virksomheder og offentlige institutioner.

Hos INNER ACTION arbejder han som underviser, coach og facilitator inden for kommunikation, innovation og teamudvikling. Herudover designer og gennemfører han udviklings- og forandringsprocesser.

INNER ACTION TIPS & TOOLS

Tilmeld dig INNER ACTION best TIPS & TOOLS samt INNER ACTION monthly TIPS & TOOLS og få gratis inspiration til dig og dit team.

Du er nu tilmeldt INNER ACTION TIPS & TOOLS - vi skriver snart til dig

Signup toINNER ACTION BEST TIPS & TOOLS

Make sure you are updated by subscribing to our BEST TIPS & TOOLS

You have Successfully Subscribed!