MØD INNER ACTIONS TRAINERE

 

 Alle INNER ACTION’s trainere er kompetente individualister med solid erfaring fra erhvervslivet, som vi anvender til at udfordrer og inspirerer.

Du vil især opleve at vores styrke er:

at engagere deltagerne i de emner der arbejdes med og skabe et dynamisk læringsmiljø.
at vi har stor indsigt og evner at relaterer til deltagernes hverdag.
at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

CLAUS LEHMANN

CEO, communication & learning specialist

Til daglig er Claus direktør, motivator, speaker, underviser og lærinsgekspert i INNER ACTION. Han er passioneret omkring at skabe dynamiske læringsmiljøer der tænder gnisten og optimerer udbyttet for de teams, medarbejdere og ledere han dagligt står overfor.

Han er en engageret og erfaren underviser med en bred erfaring fra elitesporten og erhvervslivet bag sig. Udover at have spillet professionel basketball, har han en baggrund som leder i restaurationsbranchen, som salgschef i forsikringsbranchen, international uddannelseskonsulent og som Global Trainer hos LEGO. Hos LEGO skrev han en manual med det formål at sætte fokus på Playful Learning i uddannelser overalt i virksomheden.

I 2004 grundlagde han INNER ACTION og har siden planlagt, udarbejdet og implementeret globale træningsforløb, faciliteret organisationsændringer, boostet energien og styrket kompetencerne hos både medarbejdere og ledere hos mange spændende virksomheder

GUNHILD RØY

sr. Partner, Projectspecialist & Executive coach.

Gunhild er en erfaren og usædvanlig kompetent facilitator, coach og mentor med stor psykologisk indsigt. Hun faciliterer forandrings- og trivselsprocesser med stor professionalisme og integritet. Hendes evne til at observere og adressere både hensigtsmæssig og uhensigtsmæssig adfærd hos teams og individer er utrolig motiverende, samt sikrer et værdifuldt og personligt udbytte for deltagerne.

Hun har en baggrund som bygningsingeniør med 10 års erfaring som projektleder i både nationale og internationale virksomheder, hvor hun har etableret, opbygget, ledet og motiveret adskillige tværfaglige projektteams bl.a. hos LEGO., hvor hun udviklede en projektmanual.

Hos INNER ACTION arbejder hun som underviser, mentor og coach inden for talent udvikling, og projektlederuddannelser, samt som facilitator på forandrings- og trivselsprojekter. Derudover coacher hun både medarbejdere, projektledere og topledere.

LARS EGSVANG

sr. Partner, Sales & Leadership specialist.

Lars er en engageret, energisk og humørfyldt underviser, der brænder for at bidrage til udviklingen af mennesker gennem træning og coaching. Han tror på, at alle med energi og vilje, kan inspireres og hjælpes til endnu bedre resultater – uanset på hvilket niveau man arbejder i en organisation.

Han har stor erfaring med salg, markedsføring og ledelse fra en bred vifte af brancher og har mange års succesfulde resultater som Salgs- og Marketingdirektør. Han er også aktiv i flere private virksomheders bestyrelser, i flere tilfælde som formand.

Hos INNER ACTION underviser og coacher han i dag ledere, sælgere og medarbejdere i både private og offentlige virksomheder inden for hans kernekompetencer, som er teamudvikling, salg og ledelse. Du vil opleve Lars som direkte, vedholdende og nysgerrig efter at finde de rette veje for de personer eller teams han arbejder med.

JESPER HINTZ JENSEN

sr. Konsulent, Coach & Facilitator, LEGO serious play specialist.

Jesper er en engageret og erfaren underviser, facilitator og coach. Hans store menneskelige indsigt giver ham en værdsat evne til at møde deltagerne på deres niveau, samt give dem præcis og værdifuld sparring og feedback. Han drives af at udvikle medarbejdere, ledere og teams gennem facilitering, uddannelse og coaching.

Han har en baggrund som ingeniør, coach og facilitator med en solid erfaring som leder i danske og internationale virksomheder. Bl.a. som arbejdsmiljøchef og HR-partner hos LEGO, med fokus på udvikling af medarbejdere, ledere og teams. Jesper er certificeret facilitator i “LEGO SERIOUS PLAY” metoden, og har siden 2008 designet og gennemført succesfulde “LEGO SERIOUS PLAY” workshops for private virksomheder og offentlige institutioner.

Hos INNER ACTION arbejder han som underviser, coach og facilitator indenfor kommunikation, innovation og teamudvikling. Herudover designer og gennemfører han udviklings- og forandringsprocesser.