Hvem er INNER ACTION?

Vi inspirerer, udfordrer og udvikler organisationer, teams og individer.

 
Vi er din professionelle samarbejdspartner, og som konsulentvirksomhed inspirerer, udfordrer og udvikler vi hver dag organisationer, teams og individer hos vore samarbejdspartnere – samarbejdspartnere, der tæller nogle af Danmarks mest kendte virksomheder.

Vi bidrager til løsninger på de udfordringer, som organisationer altid står overfor, når de ønsker at udvikle de menneskelige ressourcer. Dette gør vi ved at:

  • Styrke og udvikle de faglige og personlige kompetencer hos både ledere og medarbejdere i organisationen – primært igennem uddannelse, sparring og coaching.
  • Facilitere processer i forbindelse med teamudvikling og trivselsprojekter eller ved at gennemføre team-dage med fokus på de mest relevante emner for målgruppen.
  • Definere succeskriterier sammen med vore kunder. Sammen fordi vi derved sikrer den optimale proces til at implementere varige løsninger, der baner vejen for at skabe excellente resultater.

 

Du vil især opleve at vores styrke er

  • At vi engagerer deltagerne i de emner, der arbejdes med i det daglige, og sammen skabes et dynamisk læringsmiljø.
  • At vi har stor organisationsindsigt og evner at relatere til deltagernes hverdag.
  • At vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

 

Alle INNER ACTIONs trainere er kompetente individualister med solid erfaring fra erhvervslivet. En erfaring vi anvender til at udfordre og inspirere.

CLAUS LEHMANN
Kontakt: +45 29 608 609
E-mail: claus@inneraction.dk
Vedelsgade 23, 7100 Vejle

INNER ACTION TIPS & TOOLS

Tilmeld dig INNER ACTION best TIPS & TOOLS samt INNER ACTION monthly TIPS & TOOLS og få gratis inspiration til dig og dit team.

Du er nu tilmeldt INNER ACTION TIPS & TOOLS - vi skriver snart til dig

Signup toINNER ACTION BEST TIPS & TOOLS

Make sure you are updated by subscribing to our BEST TIPS & TOOLS

You have Successfully Subscribed!