Bliv ringet op og hør mere om vores kurser 

 

9 + 4 =

CLAUS LEHMANN
Kontakt: +45 29 608 609
E-mail: claus@inneraction.dk
Vedelsgade 23, 7100 Vejle

PRÆSENTATIONSTEKNIK

Sådan præsenterer du OVERBEVISENDE og med POWER!

Din kommunikationsform er afgørende for din succes, når du ønsker at formidle dit budskab til andre, og det er uanset om du ønsker at påvirke din organisation, dine kolleger, dine kunder eller for den sags skyld din chef.

Gode præsentationer er naturligvis bedre end ingen præsentationer, men kraftfulde præsentationer sikrer at andre forholder sig til dit arbejde samtidig med, at du afstemmer forventninger og sikrer fælles retning. Kraftfulde præsentationer giver dig en unik mulighed for at uddybe baggrunden, forklare dine tanker og fremhæve de mest betydningsfulde områder fordi dine tilhørere bliver fanget af dit engagement.

Research viser, at en præsentation, der leveres med overbevisning og power står stærkt i hukommelsen hos modtagerne, og en stærk og sikker formidler har langt mere succes med at nå i mål med sin kommunikation, fordi en sikker formidler bedre fastholder interessen, skaber forståelse, huskes af andre og sikrer motivation for nye handlinger hos sine tilhørere.

Hvordan bliver du en mere kraftfuld kommunikator?

 

1. PRÆSENTER MED POWER

Ifølge psykologer er dit kropssprog og din stemme afgørende, når du kommunikerer. Du vil modtage værdifulde tips og teknikker samt målrettet træning i, hvordan du bevidst anvender dit kropssprog, dine hænder, dine bevægelser og din stemme for at styrke dit budskab.

Det sikrer, at du fremstår sikker og overbevisende!

 

2. MOTIVER DIT PUBLIKUM!

Din evne til at motivere er et centralt element, når du ønsker at virke overbevisende. Vi vil arbejde med professionelle teknikker inden for retorik, motivation og idésalg.

Det sikrer, at du bevidst kan anvende den retoriske værktøjskasse til at påvirke andre endnu mere effektivt.

 

3. KOMMUNIKER MED KLARHED

Din evne til at strukturere og levere et klokkeklart budskab er afgørende for, om dine tilhører forstår og husker, det du ønsker. Du vil modtage enkle værktøjer til hurtigt at strukturere dine præsentationer så de understøtter dine hovedbudskaber.

Det sikrer, at dine præsentationer bliver mere professionelle og dine budskaber står knivskarpe.

 

INDIVIDUEL TRÆNING

For at sikre optimal succes indøver vi værktøjerne i mindre grupper med en personlig trainer, der følger dig hele vejen. Du vil modtage værdifulde tips og teknikker samt individuel coaching og feedback.

 

 

 

 

PROFESSIONELLE POWERPOINTS

5 trin fra idé til ikoniske slides.

Præsentationer er en fantastisk måde at dele information, strategier, projekter, planer og ideer på. En fremragende præsentation kan hjælpe dig med at tydeliggøre dine tanker og fremhæve bestemte områder af betydning for dine kolleger, kunder eller andre influenter.

Desværre kan de fleste af os genkalde følelsen af at være tilskuer til et tilsyneladende endeløst, gabende kedsommeligt og forvirrende PowerPoint-show uden struktur og med adskillige håbløse slides, der virker en lille smule tilfældige og i bedste fald kan prikke til vores overbærenhed, men som med sikkerhed forstyrrer vores koncentration og i sidste ende vores forståelse og indlevelse med og i budskabet.

I INNER ACTION kalder vi det “de 13 PowerPoint-dødssynder”, og dem deler vi naturligvis med dig på kurset, hvor vi også gennemgår det unikke værktøj “Sådan skaber du en professionel PowerPoint-præsentation”. Du får derudover en 5-trins model med klare retningslinjer og letanvendelige teknikker til at gøre dine PowerPoint-præsentationer topprofessionelle og med superlækre slides.

 

MÅLGRUPPE OG UDBYTTE

Kurset er for dig, der ønsker at blive bedre til at bruge en PowerPoint-præsentation til at understøtte dit hovedbudskab og få succes med at få dine meninger og ideer ud over rampen, så du sikrer, at dine tilhørere reflekterer og handler

Vi giver dig de bedste tools til effektive præsentationer samtidig får du et indblik i den nyeste viden om modtagernes forståelse

✓ Lær at anvende 5-trins modellen til professionelle PowerPoint-præsentationer

✓ Målret dine præsentationer til din målgruppe og skab både interesse og motivation fra begyndelsen

✓ Få værktøjer til at skabe den røde tråd og en metode til bygge din præsentation op omkring dine essentielle hovedbudskaber

✓ Oplev at dine præsentationer bliver kortere samtidig med, at dine hovedbudskaber fremstår knivskarpe både på dine slides og i deltagernes hukommelse

✓ Få et konkret indblik i de 13 grafiske grundregler, du bør følge, når du arbejder med PowerPoint

✓ Succes med det klassiske dilemma mellem præsentations- og handout-materiale

Special session – Hvordan udarbejder du ”Executive summaries”?

 

MINDRE TEKST MERE HISTORIE

En deltagelse på Professionelle PowerPoints sikrer, at du ikke bruger PowerPoint som et forenklet Word-dokument, hvor du forsøger at understøtte din tale med visuel tekst, men tvært imod aktiverer dine tilhørere til aktiv adfærdsændring.

I INNER ACTION er læringen altid praktisk orienteret, så du fra dag 1 kan anvende din nye viden.

 

FINANSIELLE PRÆSENTATIONER

Sådan præsenterer du effektivt budgetter, regnskaber, tal og grafer – indlevende og let forståeligt.

Når det gælder finansielle præsentationer, så er vi er ofte ofre for alt for lange indlæg, hvor meddelelsen muligvis er faktuel korrekt, men kommunikativt uklar, og mange vil forlade præsentationen med et ”data-overload” – forvirret, distanceret eller med følelsen af, at de endnu en gang spildte værdifuld tid.

På kurset Finansielle præsentationer styrker vi din evne til at præsentere finansielle budskaber til en ikke finansiel målgruppe samtidig med, at vi gør dig til en sikker “presenter”.

En stærk og sikker presenter er mere tilbøjelig til at få sine hovedbudskaber og anbefalinger igennem, fordi de fleste vil lytte mere intenst, når budskabet leveres med power, overbevisning, klare illustrationer og en god historie, der underbygger budskabet og skaber refleksion for adfærdsændring.

Vi arbejder derfor med, hvordan du rapporterer nøgletal, finansiel status eller budgetter på en måde, så dit budskab står helt klart – også for et ikke finansielt publikum.

Du vil på kurset få værktøjer til at præsente på en måde, så alle tilhørerne (uanset faglig forudsætning) føler, at emnet er relevant for dem. Du vil også modtage værdifulde retningslinjer, værktøjer og teknikker til, hvordan du opretter mere professionelle PowerPoint-præsentationer.

 

MÅLGRUPPE OG UDBYTTE

Finansielle præsentationer er primært rettet mod dig, der har behov for at dele økonomisk orienterede præsentationer. I et professionelt læringsmiljø og med kompetente trainere vil vi sikre, at:

✓ Du vil kunne præsentere med øget power og større sikkerhed

✓ Du vil lære at motivere dit publikum fra begyndelsen

✓ Du vil gøre dine nøglebudskaber nemmere at huske igennem anvendelsen af storytelling-teknikker

✓ Du vil få dokumenterede teknikker, der sikrer, at dine budskaber er klare og konkrete

✓ Du vil være i stand til at gøre dine præsentationer endnu mere interessante og relevante

 

READY TO IMPLEMENT

Vi giver dig de seneste værktøjer til effektivt at integrere illustrationer, grafer og diagrammer, så de visualiserer præcis de områder, du ønsker at fremme. Det sikrer, at tal og figurer understøtter dit budskab ved hjælp af lækre slides med tydelige, grafiske elementer og klar kommunikation – klar til at bruge minuttet efter, at du har forladt kursuslokalet.

 

FORANDRINGSLEDELSE

Kommunikation er dit vigtigste ledelsesværktøj, når du vil skabe succesfulde forandringer.

En lang række forfattere, forskere og konsulenter har bidraget til forståelsen og udviklingen af forandringsledelse, men det er adfærden, der er essentiel. I INNER ACTION har vi valgt at sætte fokus på selve adfærden og måden at kommunikere budskabet ud på.

Vi giver dig alt, hvad der er værd at vide om Forandringsledelse –  simpelt og enkelt under overskriften “Sådan skaber du succesfulde forandringer – kunsten at kommunikere overbevisende”.

KURSUSPROGRAM OG UDBYTTE

✓ De vigtigste begreber inden for forandringsledelse

✓ De 5 årsager til at forandringer ofte mislykkes

✓ De 3 typer modstand og hvordan du overvinder dem

✓ Forandringsligningen og formlen til at skabe succesfulde forandringer

✓ De 4 trin til effektiv kommunikation i en forandringsproces

✓ ”The Cost of Change”!

✓ Den retoriske værktøjskasse – kunsten og evnen til at overbevise andre

✓ Din 3-trins kommunikationsstrategi

✓ Implementering af 3-trins strategi i egen case

✓ Din overbevisende elevatortale – din evne til at kommunikere klart, tydeligt og overbevisende plus implementering i egen case

✓ Værdifulde værktøjer til at udarbejde en kommunikationsstrategi i forbindelse med en relevant case

✓ Præsentation af opgave

✓ Feedback, evaluering og individuel udviklingsplan

INNER ACTION TIPS & TOOLS

Tilmeld dig INNER ACTION best TIPS & TOOLS samt INNER ACTION monthly TIPS & TOOLS og få gratis inspiration til dig og dit team.

Du er nu tilmeldt INNER ACTION TIPS & TOOLS - vi skriver snart til dig

Signup toINNER ACTION BEST TIPS & TOOLS

Make sure you are updated by subscribing to our BEST TIPS & TOOLS

You have Successfully Subscribed!